InEen-header-weekbericht-10406
 

 
 
 

 

Deze week was er wederom aandacht voor de druk op de huisartsenzorg. De toenemende coronabesmettingen en ziekenhuisopnames leiden tot grote zorgen over de continuïteit van de zorg dit najaar en de vrees voor een zorginfarct. De LHV hield een pleidooi voor maatregelen om de huisartsenzorg overeind te houden. InEen ondersteunt deze oproep tot actie van harte, maar plaatst bij één van de opties - het sluiten van de huisartsenpost tijdens de nacht - wel vraagtekens. Dit zal niet overal een eenvoudige en renderende oplossing zijn. Bovendien zal deze verschuiving leiden tot verhoging van de druk bij ketenpartners zoals de SEH en de ambulancedienst. We adviseren leden daarom in hun eigen ROAZ-regio met het crisisteam huisartsen en ketenpartners te bespreken of dit een passende actie is. Lees verder op LINK

 

Goed weekend!

Anoeska Mosterdijk,
directeur InEen

 
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_1
 
 

INEEN

Beleidsadviescommissie Personeel en Arbeidsmarkt zoekt bestuurders/hoofd HRM

Vind je het interessant om met collega bestuurders actief mee te denken over personeelsbeleid en arbeidsmarktontwikkelingen? En direct betrokken te zijn bij beleidsvorming door het bestuur en het bureau van InEen hierover te adviseren? Dan is de beleidsadviescommissie P&A wellicht iets voor jou. De commissie komt 3 tot 4 keer per jaar (afwisselend fysiek en online) bijeen. Wil je meer weten? Mail naar Ludeke van der Es (InEen) of voorzitter Debby de Jongste (Lijn1 haaglanden).

berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
berichten wordt geladen

Herhaalde oproep: consultatie ervaringen met integratie zorgprogramma’s

Is jouw organisatie al aan de slag met het Denkraam Integratie Zorgprogramma’s van InEen? Wat zijn de ervaringen tot nu toe? Deze vragenlijst is bedoeld voor zorggroepen en gezondheidscentra die aan de slag zijn of willen met geïntegreerde zorg. De uitkomsten gebruiken we om het thema integratie zorgprogramma’s verder vorm te geven. Het invullen kost ongeveer 10 minuten. De enquête staat open tot 5 november.

berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
berichten wordt geladen

Herhaalde oproep: consultatie informatie-uitwisseling ouderenzorg 2021

Als (kwetsbare) oudere met een zorgvraag wil je een goed werkend team om je heen. Goede onderlinge afstemming is daarbij noodzaak. Sinds het schriftje van de thuiszorg is verdwenen, zoeken we naar andere mogelijkheden voor afstemming. Graag horen we via deze enquête waar jullie nu staan en waar jullie tegenaan lopen. Ook ideeën voor de toekomst of bestaande oplossingen zijn welkom. Concrete voorbeelden nemen we mee in de gesprekken met relevante stakeholders. Het invullen kost ongeveer 12 minuten. De enquête staat open tot 7 november. Vragen? Mail Steven Stolp (InEen).

 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
berichten wordt geladen
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_