InEen-header-weekbericht-10406
 

16 juli 2021

 
 
 

Sinds gisteren is het mogelijk om in de SNPG webapplicatie de COVID-19-vaccinaties te declareren. Van SNPG kregen we het bericht dat alles goed van start is gegaan en dat de eerste huisartsenposten gisteren hun declaraties al hebben ingediend. Fijn dat na zo’n lange tijd dit ook eindelijk afgewikkeld kan worden! Lees hier de informatie na op LINK. Ik wil langs deze weg ook nog even aandacht vragen voor de benchmark huisartsenposten. De benchmark is sinds 2005 een breed gedragen en daarmee betrouwbaar instrument voor de sector. Van meet af aan werken alle huisartsenposten mee en we hopen ook dit jaar weer 100 procent deelname te bereiken. We missen echter van een aanzienlijk aantal huisartsenposten de gegevens nog, vandaar dat de termijn voor het aanleveren van de gegevens voor de benchmark is verlengd tot en met vrijdag 23 juli. Daarna sluit deze definitief. Vragen? Mail naar benchmark@ineen.nl.

 

Goed weekend!

Anoeska Mosterdijk,
directeur InEen

 
 
 
InEen-Tweedaagse-2021

Ga in gesprek met de nieuwe LHV-voorzitter

Wat betekent leiderschap in de (veranderende) huisartsen- en eerstelijnsorganisatie? Welke stappen kun je als organisatie zetten als het gaat om verbinding met en mandaat van de aangesloten zorgprofessionals? En welke rol kan de beweging MOVE van de LHV hierin spelen? Daarover praten we op de eerste dag van de Tweedaagse met de nieuwe LHV-voorzitter Mirjam van ’t Veld. Wil je erbij zijn, meld je dan snel aan. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we helaas maar een beperkt aantal deelnemers ontvangen. Daarom richten we ons met deze Tweedaagse specifiek op de (huisarts)bestuurders van onze lidorganisaties. Bij overinschrijving volgt een loting. Naar het programma en aanmelden

 
 

CORONA

ineen-lhv-nhg.png

InEen, LHV en NHG werken nauw samen in de aanpak van en communicatie over COVID-19 in de huisartsenzorg.

 

NHG-adviezen mondneusmaskers en inzet en testbeleid zorgmedewerkers

In aansluiting op de berichtgeving van 28 juni en 1 juli, heeft het NHG aanvullende adviezen gepubliceerd voor het preventief gebruik van mondneusmaskers door patiënten en zorgverleners. Daarnaast heeft het NHG de adviezen ten aanzien van de inzet en het testbeleid van zorgmedewerkers in de huisartsenpraktijk aangepast. Aanleiding hiervoor is de herziening van de LCI-bijlage Uitgangspunten testbeleid en inzet zorgmedewerkers buiten het ziekenhuis. Lees de aangepaste NHG-adviezen voor inzet en testbeleid zorgmedewerkers in het NHG-dossier Coronavirus.

 

INEEN

ALV online en verplaatst naar dinsdag 28 september

Omdat nog onzeker is met welke coronamaatregelen we in september te maken hebben en we alle leden in de gelegenheid willen stellen om deel te nemen, vindt de ALV van september plaats via Zoom. Dat betekent ook dat de vergadering op een ander dag plaatsvindt dan eerder is gecommuniceerd, namelijk op dinsdag 28 september vanaf 16.00 uur. Op die manier hebben de bestuurders die te gast zijn tijdens de InEen Tweedaagse de gelegenheid om de ALV vanaf hun werkplek bij te wonen. Reserveer datum en tijd vast in je agenda, meer informatie volgt.

berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_002
berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_003
berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
berichten wordt geladen
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
 
 

EXPLODED_ERASE_DETONATOR_2
 
 
berichten wordt geladen
 
 
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_